top of page
SZÁMÍTÓGÉPSZERVÍZ HELYSZÍNEN

 

Elege van abból, hogy probléma esetén hibás számítógépét minden alkalommal szervízbe kell vinnie? Megbízható szakemberünk az Ön irodájában, vagy otthonában kényelmesen a helyszínen javítja meg asztali számítógépét, laptopját.

GYORS KISZÁLLÁS, AKÁR 1-2 ÓRÁN BELÜL

 

A számítógépet információgyűjtésre, kikapcsolódásra és munkára egyaránt használjuk. Akinek már hibásodott meg a gépe, tudja mennyire fontos, hogy a hiba minél hamarabb ki legyen javítva. Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak.

LAPTOP SZERVÍZ RÖVID HATÁRIDŐVEL

 

Meghibásodott a notebookja de nincs ideje szervízbe vinni? Keressen minket , mi házhoz megyünk a hibás készülékéért! Márkafüggetlen szervíz. Az összes típus szervízelése.

ELÉRHETŐSÉG ÉS NYITVATARTÁS
ÜZLETHELYSÉG:
 

6725 SZEGED, APÁCA U. 13.

HUNGARY

info@astrum2000.hu

Tel: +3662/424-623

Fax: +3662/424-623

Mobil:+3620/424-9411

NYITVATARTÁS:
 

Hétfő-péntek

8:30-tól 17 óráig

 

Szombat

9:00-tól 13 óráig

 

Vasárnap szünnap

SZÁMÍTÓGÉPÉNEK HARDVERES ÉS SZOFTVERES HIBAELHÁRÍTÁSA AZ ÖN OTTHONÁBAN
SZÁMÍTÓGÉP ÉS LAPTOP SZERVÍZ
KÉRJEN SEGÍTSÉGET!

Your details were sent successfully!

Célunk, az ügyfeleink elégedetsége!

Üdvözöljük Önt!

A legelső szempont amit célul tűztünk ki, az ügyfeleink elégedettsége. Ezt gyors és megbízható munkával, gördülékeny ügyintézéssel, vásárlóink felé színvonalas tájékoztatást nyújtva igyekszünk teljesíteni. Célunk egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, illetve oktatási intézmények számítástechnikai hátterének igény szerinti támogatása, rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, kezdve a tervezéstől a beszerzésen és az üzemeltetésen át a technikai támogatásig. Számunkra nagyon fontos az ügyfeleink adatainak biztonsága, mert adatmentésre és adat visszaállításra kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk. Régi és új vevőinket szeretettel várjuk, egyre bővülő kínálattal és hetente frissülő új akciókkal!

Visszajelzések:

“Korrekt árak, gyors kiszállás, hosszútávú együttműködésre is nyitottak. Mindenkinek ajánlom! ”

 

Sós Róbert

“Csak annyit, hogy egy másik szerviz, ahová be kellett vinnünk a gépet, 20 ezer forintért csinálták volna meg két hetes határidővel, de nem kértük. Szerencsére! Ugyanis az Astrum2000 Kft szerviz által küldött szerelő 2 óra alatt újat varázsolt a gépemből, mint kiderült hardverhibája sincs, csak egy vírus volt! Örülök, hogy megtaláltam ezt a remek szervizt! Mindenkinek ajánlani tudom csak! ”

Cseh Gergely

bottom of page